Gospodarstvo

DUNAJSKA BORZA – Mednarodna investitorska konferenca o zagotavljanju dostopnih in trajnostnih kapitalskih trgov za evropske vlagatelje – VABILO K UDELEŽBI ter posredovanju informativno-promocijskih gradiv partnerjev VZMD

13. oktobra bo na Dunajski borzi mednarodna investitorska konferenca “Upholding Sustainable & Accessible Capital Markets for European Investors”, ki jo organizirata Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE) in Avstrijsko združenje investitorjev (IVA).

. . .
13. oktobra bo na Dunajski borzi mednarodna investitorska konferenca Upholding Sustainable & Accessible Capital Markets for European Investors, ki jo organizirata Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE) in Avstrijsko združenje investitorjev (IVA). Konferenca bo ob številnih uglednih govorcih obravnavala aktualne teme, med drugim razvoj kapitalskega trga Centralne in Vzhodne Evrope, Strategijo EU za individualne vlagatelje, standarde poročanja o trajnostnem razvoju, pokojnine in kolektivna pravna sredstva v povezavi z okolijsko-socialnim vzdržnim upravljanjem okoljsko in družbeno vzdržnim upravljanjem (ESG).

Za pomembno konferenco vlada izjemno zanimanje, VZMD pa ima kot ustanovni član BETTER FINANCE na voljo še nekaj mest za udeležbo, zato vabi zainteresirane, da čimprej sporočijo željo po udeležbi, in sicer na e-naslov info@vzmd.si, do najkasneje ponedeljka, 25. 9 2023. Dobrodošel bo tudi kratek opis udeleženca in izpostavitev področja, ki ga še posebej zanima. Hkrati iz VZMD - v okviru njihovih mednarodnih poslovno-investitorskih programov Invest to Slovenia (investo.si) in International Investors' Network (investo.international) - vabijo partnerje, da v tem času posredujejo svoja informativno-promocijska gradiva, ki bodo na razpolago na predstavitveni stojnici, dogodek pa bo spremljala tudi ekipa VZMD.tv.    

Podobno srečanje in konferenco je VZMD, skupaj z BETTER FINANCE, organiziral leta 2021 na Bledu (VIDEO: https://youtu.be/JoaQyqZlVwg), pred tem pa leta 2012 in leta 2008 v Ljubljani (VIDEO: https://youtu.be/YiF7e7m2jPo). Sicer VZMD redno sodeluje tudi na tovrstnih srečanjih v tujini ter ob tem zagotavlja prisotnost slovenskih družb in institucij ter njihovih predstavnikov, vključenih  v mednarodna poslovno-investitorska programa. Tako je tudi na Dunaju že leta 2013 aktivno sodeloval na mednarodni investitorski konferenci "The Financial Repression of Savers and Investors", na sedežu Vienna Insurance Group, ki se je je takrat preko VZMD neposredno udeležila tudi ZAVAROVALNICA TRIGLAV, d.d. – VIDEO: https://youtu.be/pZAIfafzURM.

VIR: VZMD
. . .

Editor

Avtor pri si24.news