Film

FOX se bo preimenoval v STAR channel

FOX se bo v Sloveniji 1. oktobra preimenoval v STAR Channel Zvezdniška preobrazba!

. . .
FOX se bo v Sloveniji 1. oktobra preimenoval v STAR Channel Zvezdniška preobrazba!

Ljubljana (7. junij 2023) - FOX se bo to jesen preimenoval v STAR Channel. The Walt Disney Company Slovenia bo predstavil novo ime in izstopajočo vizualno podobo emblematskega televizijskega kanala, ki se bo preimenoval 1. oktobra. Ohranjal bo vizijo drznega zabavnega programa s poslanstvom zagotavljanja najboljših akcijskih, dramskih in komičnih serij vodilnih studiev, vključno z najljubšimi oddajami gledalcev, kot so: "Simpsonovi", "Castle", "Bones" ter številnimi drugimi vznemirljivimi novimi naslovi. Sprememba bo veljala tudi za druge zabavne kanale v portfelju podjetja The Walt Disney Company. V Bolgariji, na Hrvaškem, v Sloveniji in v Srbiji bo FOX Life postal STAR Life, FOX Crime bo postal STAR Crime, FOX Movies pa STAR Movies. STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies bodo ohranili svoj položaj v elektronskem programskem sporedu kanalov (EPG).  "S preimenovanjem iz FOX v STAR Channel bomo še naprej prinašali gledalcem zgodbe, ki jih poznajo in jih imajo radi, pa tudi nove nagrajene oddaje / programske vsebine. STAR Channel bo ostal dom mnogih zabavnih vsebin, ki vključujejo vrhunske igralce iz največjih svetovnih studiev," je komentiral Kakhaber Abashidze, Country Manager za The Walt Disney Company za srednjo in vzhodno Evropo. "Navdušeni smo nad novo podobo, ki verjamemo, da bo vzbudila odziv pri naših gledalcih." Prenova blagovne znamke STAR Channel sledi ustvarjalni poti, ki jo je vzpostavil FOX. Ustvarjalna inspiracija izhaja iz logotipa z ikono STAR, pri čemer se je osrednji "rez" logotipa razširil, da je ustvaril občutek gibanja in se preoblikoval v padajočo zvezdo. To pomaga kreirati zgodbo o oblikovanju blagovne znamke in ustvarja prepoznavno obliko, ki gledalce usmerja k najboljši zabavni vsebini, pripovedovanju zgodb, vodilnim serijam in priljubljenim oddajam. Nova vizualna podoba STAR Channela bo prvič javno prikazana med zaključno zabavo enega največjih dogodkov za medijsko industrijo v regiji, NEM (New Europe Market) na Hrvaškem, ki gosti številne predstavnike zabavne in televizijske industrije iz vse Evrope.   

* Vsebina na pretočni platformi in linearnih kanalih STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies se bo razlikovala.

O podjetju The Walt Disney Company

The Walt Disney Company je vodilno raznoliko mednarodno podjetje za družinsko zabavo in medije, ki vključuje Disneyjeve parke, doživetja in izdelke; Disney Media & Entertainment Distribution; ter tri skupine za vsebine - studie, splošno zabavo in šport, ki se osredotočajo na razvoj in produkcijo vsebin za DTC, gledališke in linearno usmerjene platforme. V Sloveniji je podjetje prisotno z več svetovno znanimi zabavnimi in dokumentarnimi televizijskimi kanali, vključno z Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, National Geographic, National Geographic Wild, 24KITCHEN in Disney Channel.

VIR: Agencija AVI
. . .

Editor

Avtor pri si24.news