Tehnologija

Huawei Freeclip brezžične slušalke so idealne tudi v pisarni

Popolne slušalke za športne navdušence in deloholike

. . .
Popolne slušalke za športne navdušence in deloholike
Naj jih imamo radi ali ne, brezžični ušesni čepki odprte zasnove so ravno pravi čas prispevali k večji raznolikosti na trgu zvočnih naprav.

Običajni ušesni čepki so resda prva izbira zahtevnejših ljubiteljev glasbe, hkrati pa radi zdrsijo iz ušesa, ter so razmeroma neudobni med dolgotrajno uporabo. Tovrstne težave nagovarjajo slušalke odprte zasnove, vendar so se te večinoma izkazale za manj zadovoljive. Vsaj do predstavitve težko pričakovanih Huawei FreeClip. Vrhunske slušalke odlikuje patentirana inovativna oblika C-bridge Design, ki hkrati zagotavlja eleganten videz in udobje uporabe. Seveda pa zaradi tega niso žrtvovali kakovosti zvoka in funkcionalnosti!

Kot naročene za vadbo
Najpogosteje po slušalkah odprte zasnove posegajo športniki in rekreativci, saj cenijo izdelek, ki je stabilno nameščen, odporen proti znoju in udoben. Pogosto so športne slušalke opremljene s trakom ali ušesnim kavljem, kar do neke mere reši težave izpadanja čepka med zahtevno vadbo, vendar hkrati povzroča druge težave, kot so zapletanje v oblačila ali lase, kar ravno tako povzroča neugodje.

Huawei je potreboval tri leta, da je izpolnjeval zasnovo C-bridge Design, inovativno obliko, ki ušesni čepek odprte zasnove drži na mestu. Slušalke Huawei FreeClip se ergonomsko prilagodijo vsaki obliki in velikosti ušesa ter obenem zagotavljajo varnost in udobje. Za to so zaslužni jedro iz spominske žice, lahka konstrukcija, saj ušesni čepek tehta samo 5,6 grama, in optimiziran 11-stopinjski kot nagiba. Zasnova C-bridge Design je osredotočena na človeka in oblikovana na podlagi več kot 10 tisoč podatkov o ušesih ljudi po vsem svetu.
Zaradi tega slušalke ostanejo na ušesih tudi, ko se ta nadpovprečno znojite med tekom ali skakanjem, ter s tem odpravijo strah, da bi zdrsnile na tla med zahtevnejšo vadbo. Obenem odprta zasnova zagotavlja boljšo zračnost in slišnost okolice, kar je še posebej pomemben dejavnik varnosti med ukvarjanjem s športom na prostem.
Nove slušalke so odporne proti vodi in znoju po standardu IP54, zato vam ni treba skrbeti, da bi jih tekočina poškodovala. Kot takšne so primerne za različne telesne vadbe tako v prostorih kot na prostem.

Ostanite osredotočeni na okolje
Ker so sodobne pisarne odprte, slušalke v ušesih povzročijo izolacijo, kar je še posebej pereče v primerih, ko morate tesno sodelovati s sodelavci. V takšnem okolju so najprimernejše slušalke odprte zasnove, saj omogočajo, da ste med poslušanjem glasbe osredotočeni na delo, a se obenem dobro zavedate dogajanja v bližini. To olajša spontano sodelovanje in interakcijo, poleg tega pa vas drugi vidijo kot bolj dostopne in odprte.

Čeprav so slušalke Huawei FreeClip majhne in popolnoma drugačne oblike, kot smo je vajeni, še vedno nudijo pričakovane funkcije in zmogljivosti. Po zaslugi 8-urne življenjske dobe baterije (skupaj s polnilno škatlico je energijske zaloge za do 36 ur) ter visokokakovostnimi učinki odpravljanja hrupa klicev in preprečevanja hrupa vetra lahko sedite na sestankih ves dan brez strahu, da bo zmanjkalo energije. Hkrati so slušalke Huawei FreeClip prve s sistemom pametne zaznave nošenja, kar vsakdanjemu življenju dodaja veliko udobja, saj vam ni treba skrbeti, ali je čepek pravilno poveznjen preko ušesa.

Inovativna oblika približa zvok ušesnim kanalom in tako optimizira način potovanja zvoka, s čimer rešuje pogosto slabost številnih drugih slušalk odprte zasnove, pri katerih je membrana zvočnega gonilnika pogosto preveč oddaljena od ušesa. Skupaj s sistemom obrnjenih zvočnih valov, zasnova C-bridge Design in vgrajene zvočne tehnologije zagotavljajo, da zvok ostane v neposrednemu obrobju ušesa, kar zmanjšuje njegovo uhajanje v prostor. To je še posebej pomembno za zaščito zasebnosti, zlasti kadar sprejemate službene ali zasebne klice, medtem ko ste obkroženi s sodelavci.

Nenazadnje so FreeClip najnovejši izdelek, ki se ravna po Huaweievi strategiji Fashion Forward, novi pobudi za preoblikovanje nosljivih tehnologij v modne dodatke. To pomeni, da ste po njihovi zaslugi vedno elegantni. Med vadbo, delom ali večernim dogodkom bodo dopolnile vsak modni slog in obenem služile namenu, zaradi katerega so narejene. To pa je brezžično predvajanje zvoka.

VIR: Sidera
. . .

Editor

Avtor pri si24.news