Glasba

Nova sezona oddaje V petek zvečer

Prva oddaja nove sezone na sporedu v petek, 23. 9. 2022, ob 20.00 na TV SLO 1

. . .
Glasbena oddaja V petek zvečer, ki dosega izjemen uspeh s svojo glasbeno produkcijo in glasbo odigrano v živo, za katero skrbi 13-članska zasedba Diamanti, ostaja v tej sezoni še bolj glasbena.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
20. september 2022 ob 14:27
Ljubljana - RTV SLO
V svoj pogovorni kotiček Blaž Švab vabi par izjemnih glasbenikov, ki jih bo dodobra zaslišal, predvsem po glasbeni in seveda družbeni plati njihovih glasbenih karier.


Blaž Švab in Melani Mekicar - voditelja oddaje V petek zvečer. Foto: Adrian Pregelj


Oddaja prav tako odpira vrata mladim. Poleti smo v treh dneh avdicij izbirali med vokalisti, starimi med 6 in 16 let, ki so se prijavili za Nove talente. Odziv je bil odličen, prijave so prišle iz vseh koncev Slovenije in mnogih vokalnih šol. 50 smo jih povabili na avdicijo in ugotavljamo, da so izvrstni. Mnogi že pripravljeni na resnejše glasbene festivale. Dvanajst izjemnih pa bomo predstavili, po enega v vsaki oddaji, v naših oddajah, ki bodo predvajane do 23. decembra.

Prva petkova oddaja gosti Nino Pušlar in Nušo Derenda. Dami bosta tudi skupaj zapeli! Poleg njih se na glasbenem odru predstavljajo še Fehtarji, Matjaž Perenič, Buryana, Larisa Sreš in Neža Kirn, Challe Salle z Niko Krmec, Ansambel Petra Finka ter z veliko novo uspešnico skupina Kingston.

V prvi oddaji sezone svoj pevski talent v Novih talentih predstavlja Ema Lesjak s popevko Med iskrenimi ljudmi.

Oddajo si je mogoče ogledati tudi v živo. Vse, ki bi si želeli biti del zabavnega večera, vabimo, da se prijavijo na naslov www.vpetekzvecer.si ali na elektronski naslov vpetekzvecer@rtvslo.si.
. . .

Editor

Avtor pri si24.news