Šport

PRIMOŽ ROGLIČ IN OTP BANKA TRETJIČ KOLESARILA ZA DOBER NAMEN

v OTP banki se zavedamo svoje odgovornosti do okolja, v katerem živimo in ustvarjamo, zato si z uresničevanjem strategije družbene odgovornosti prizadevamo za prispevek k razvoju tako lokalnega kot širšega okolja. Za naše stranke, poslovne partnerje banke in zaposlene smo v nedeljo, 13. oktobra, skupaj s Fundacijo Primoža Rogliča že tretje leto zapored podprli edinstven dogodek »Zlati krog s Primožem Rogličem«.

. . .

Spoštovani, 

v OTP banki se zavedamo svoje odgovornosti do okolja, v katerem živimo in ustvarjamo, zato si z uresničevanjem  strategije družbene odgovornosti prizadevamo za prispevek k razvoju tako lokalnega kot širšega okolja. Za naše stranke,  poslovne partnerje banke in zaposlene smo v nedeljo, 13. oktobra, skupaj s Fundacijo Primoža Rogliča že tretje leto  zapored podprli edinstven dogodek »Zlati krog s Primožem Rogličem«. Dogodka se je letos udeležilo rekordno število  udeležencev, saj je za dober namen od Nove Gorice do Ajdovščine in nazaj kolesarilo 400 prijavljenih kolesarjev. S  skupnimi močmi smo s prijavninami in dobrodelno dražbo zbrali skoraj 50.000 evrov

Po prihodu v cilj so se udeleženci družili v sproščenem vzdušju, dan pa zaključili z dobrodelno dražbo, kjer so se dražitelji  med drugim potegovali tudi za zmagovalno rdečo majico, ki jo je Primož nosil na letošnji Dirki po Španiji.  

Zbrana sredstva so namenjena Fundaciji Primoža Rogliča, ki podpira razvoj mladih športnikov in kolesarjev, še posebej  tistih iz ekonomsko šibkejših družin. Z izkupičkom preteklih Zlatih krogov je Fundacija Primoža Rogliča kupila več kot 60  koles in 150 kolesarskih čelad ter jih prek razpisa podarila otrokom iz ekonomsko šibkejših družin ter podprla več športnih  dogodkov za otroke. Svoje delovanje želijo v prihodnjem letu razširiti še na druga področja. 

Dogodka so se udeležili številni rekreativni športniki in podporniki Primoža Rogliča. Za dober namen so med drugim  kolesarili tudi smučarska skakalca Peter Prevc in Ema Klinec, kolesar Domen Novak, bivši smučar Filip Flisar in drugi.  Dogodek je v svojem stilu popestril voditelj Peter Poles.  

»Ko smo pred štirimi leti s Primožem in Loro pričeli pisati zgodbo Zlatega kroga, je bila naša želja, da dogodek postane  tradicionalen, in danes lahko rečem, da nam to uspeva. Ponosni smo, da lahko našim poslovnim partnerjem, strankam in  zaposlenim omogočimo ekskluzivno doživetje kolesarjenja v družbi letošnjega zmagovalca Dirke po Španiji in Kriterija po  Dofineji in v to vključimo tudi lokalno okolje. S skupnimi močmi prispevamo k razvoju kolesarstva in mladih kolesarskih upov,  ki jih prek Fundacije Primoža Rogliča spodbujata tudi Lora in Primož. Tudi na tak način v OTP banki ustvarjamo najboljše  zglede in gradimo na dolgoročnih učinkih,« je po nedeljskem kolesarjenju dejal predsednik uprave OTP banke John Denhof

Ponosni smo na naše dolgoletno partnerstvo s Primožem Rogličem in Loro Roglič Klinc ter na pozitivne učinke, ki ju  njuno ambasadorstvo prinaša. Skupaj gradimo zaupanje naši blagovni znamki in povečujemo prepoznavnost OTP banke.  Poleg tega naše sodelovanje navdihuje in motivira naše zaposlene in širšo javnost. Primož Roglič je kot uspešen športnik  živi dokaz, da je z vztrajnostjo in trdim delom mogoče doseči velike cilje. Njegova prisotnost in sodelovanje pri naših  aktivnostih spodbuja povezanost med zaposlenimi in zdrav življenjski slog, hkrati pa utrjujemo kulturo podjetja, ki temelji  na vztrajnosti, predanosti in timskemu delu. S projekti z dobrodelno noto skupaj dokazujemo, da nam je mar za razvoj  talentov ter zdravo in vključujočo družbo.  

VIR: OTP banka 




. . .

Editor

Avtor pri si24.news