Turizem

Guided discovery of Heaven&Hell v Bled Rose Hotelu

BLED ROSE HOTEL 13.5.2023 ob 19.00

. . .
Bled Rose Hotel je v soboto, 13.maja 2023 postal mesto druženja rajskega popotovanja kulinaričnih okusov s prepletanjem nove slovenske zgodbe Heaven&Hell Ginov. Prečudovit ambient Bled Rose hotela ob obali Blejskega jezera je gostil družino novih štirih okusov zgodb Gina, ki jih povezuje edinstvena skupna zgodba. 

Edinstvena združitev štirih svetov nas je popeljala v nepozabno kulinarično dogodivščino. Polno skritih spoznavanj neverjetnih kulinaričnih okusov, prepletenih s pridihom božanskega napoja, s katerim smo spisali novo zgodbo. 

Prečudovit ambient, izjemna gostoljubnost, božanska kulinarika in edinstvena harmonija 4 okusov Heaven & Hell  ginov.


Rajska večerja s prepletanjem edinstvenih okusov štirih novih slovenskih GIN-ov
Kuharski Chef Gregor Rozman je s svojo ekipo pripravil prepletanje kulinaričnega popotovanja pet hodnega menija s spremljavo ginov, ki so spisali svojo zgodbo. 

Fine dining se je odvijal v čudovitem mističnem ambientu dvorane Rose,  ob posebni kulinarični predstavitvi, kjer so gostje lahko preizkušali kar štiri popolnoma nove okuse družine Heaven & Hell Ginov

Gostitelj dogodka BledRose Hotel je premierno predstavil najnovejši Heaven & Hell Gin Rose, ki ga bodo gostje po novem lahko okušali v njihovi ponudbi. Izjemna zgodba prepletanja cvetov vrtnice bo zagotovo velika pridobitev na trgu novega slovenskega Gina, ki se je postavil ob bok še dveh novih okusov. 

Predpremierno so gostje dogodka lahko spoznali še novo sodelovanje z blagovno znamko Kocbek, ki slovi po skoraj že 100 letni družinski tradicji pridelave bučnega olja in slovenskimi paradižniki Lušt. Predstavil se je tako še novi Heaven&Hell Gin Kocbek in Heaven&Hell Gin Lušt.

Lastnika blagovne znamke Kiss of Immortality Robert in Tanja Sobočan sta s svojo pristnostjo na dogodku predstavila tudi nove načrte ob prihajajočih štirih ginih, ki bodo zagotovo nova slovenska pridobitev. 

Na dogodku, ki so ga spremljali tudi številni znani obrazi ni manjkalo niti sproščene zabave ob glasbenih ritmih. 
Na druženju smo tako ujeli fotografa Tiborja Goloba, mojstrico ličenja Dorotejo Premužič, pevko Ines Erbus, plesalca in koreografa Sebastiana, influencerko in pevko Niko Krmec, novinarko Danico Lovenjak, sanjskega moškega Blaža Kričej Režek… 



Za prijetno glasbeno popestritev, kot se za angelsko popotovanje priteče, sta poskrbela operna pevka Alenka Gotar in Anže Šuštar, z električno violino pa je svoj pečat dodala še Ekaterina Lepoša
Goste je skozi dogodek popeljala Miša Margan Kocbek, ki je večer preživela v družbi moža oljarja Gorazda Kocbeka in hčerko Kiano.

Za lahkotne glasbene ritme zabave po uradnem delu pa je poskrbel DJ Lali


O BLAGOVNI ZNAMKI SLOVENSKEGA GINA:


Kiss Of Immortality - Heaven & Hell 
Heaven & Hell pod blagovno znamko Kiss Of Immortality se predstavlja edinstveni London Dry Gin z imenom Heaven & Hell Gin, ki bo s seboj prinesel nepozabno zgodbo neponovljivih okusov. Ustvarjen je bil v želji drznosti drugačno mislečih ljudi, ki jim svet domišljije odpira vrata fantazijskega opoja v prepuščanju radosti neizmernega užitka pitja Gin-a.

 Heaven & Hell Gin, katerega lastniki so slovenci, je proizveden v Sloveniji je destiliran do popolnosti z uporabo najboljših botaničnih rastlin. Destilacija poteka na tradicionalen način, za prefinjen okus pa se uporablja 47 različnih 100% naravnih botaničnih rastlin.
V iskanju odličnosti, popolnosti in strasti je zraslo prizadevanje v stvaritvi žlahtne pijače, s katero na trg prihaja nova in ekskluzivna ponudba v družbi izbranih ginov, ki bodo ustvarjena pod skupno blagovno znamko Kiss Of Immortality Heaven & Hell – eliksir božanstva. So tudi ponosni prejemniki številnih mednarodnih nagrad in medalj (IWSC 2023, international spirits challenge 2023,..)


PREDSTAVITEV DRUŽINE ŠTIRIH NOVIH HEAVEN&Hell GIN-ov


Heaven & Hell GIN – ROSE 
Nekaj povsem novega, kot še na slovenskem trgu prestižnih alkoholnih pijač ni bilo, bo nova predstavitev prav posebnega Heaven & Hell Gina, ki smo ga poimenovali ROSE

Kraljica vrtov že stoletja navdihuje s svojo božansko milino, ki te očara s svojimi unikatnimi barvami, bo tokrat postala kraljica novega napoja božanskega eliksirja. 

Kristalna roža, ki jo je izdelal sam božanski vratar bo sijala kot najsvetlejša in najmočnejša luč v nebesih. In prav ta roža, bo prebudila vse dobro, ki se je skrivalo pod plameni nesmrtnega zla. 
To dobroto še ni poznalo nobeno bitje pekla, nobeno bitje teme, nobeno bitje zla.


Heaven & Hell GIN – 47 
Ustvarjen je bil v želji drznosti drugačno mislečih ljudi, ki jim svet domišljije odpira vrata fantazijskega opoja v prepuščanju radosti neizmernega užitka pitja Gin-a.
Heaven & Hell Gin, proizveden v Evropi je destiliran do popolnosti z uporabo najboljših botaničnih rastlin. Destilacija poteka na tradicionalen način. Za prefinjen okus se uporablja 47 različnih 100% naravnih botaničnih rastlin.

47 solz božanstva je kanilo z vrhov gora na rodovitno zemljo, s katere je vzklilo 21 gorečih, ognjenih in pomirjujočih zdravilnih rastlin. 21 svežih, sladkih in čistih, katerim so se pridružili še ogenj, voda, zemlja in prst. Z zadnjo solzo brinovih jagod se je rodil eleksir življenja združen v posebnem opoju božanstva. Tradicionalna destilacija popolnosti je zajela 47 različnih, 100% naravnih botaničnih rastlin, združenih v prefinjeno kombinacijo.


Heaven & Hell GIN – KOCBEK
Prepletanje tradicije, zgodovine in izbranega okusa. 
Prihaja nepojmljiva kombinacija blagovne znamke Kocbek in Heaven&Hell Gina, ki bo postavil temelj novega okusa bučnih semen v drzni kombinaciji žlahtnega napoja božanskega eliksirja. 

V tako majhnih semenih buče se skriva ogromno darilo narave, ki ga je združilo samo božanstvo. Buča, ena nastarejših zelenjadnic na svetu je bila temelj starodavnih civilizacij, poslana s strani Nesmrtnega božanstva, da ljudstvo z njo odkrije nove dimenzije.


Heaven & Hell GIN – LUŠT
Naravnost iz Prekmurja prihaja inspiracija za popolnoma novo fuzijo božanske pijače Heaven&Hell Gina, ki ga je zaznamoval pravi slovenski paradižnik Lušt. Izjemnost Luštove zgodbe se skriva v posebnem načinu pridelave, ki paradižniku omogoča rast v naravni mešanici šote in kokosovih vlaken. Napaja se iz najboljše deževnice in roke, ki ga oberejo izberejo le najboljše sadeže. Prav ti, najbolj sočni sadeži se posušijo in nadaljujejo svojo pot v zgodbo kot vodilna esenca novega okusa od izbranih 47 zelišč Heaven & Hell Gina. 



Hvala še enkrat za čudovit večer in udeležbo.


VIR: Bledrose Hotel
. . .

Editor

Avtor pri si24.news