Splošno

Na Areni tehnologij pričakujemo več kot 800 udeležencev!

Danes, 19. septembra 2024, bo v Tehnološkem parku Ljubljana potekal naš dogodek Arena tehnologij, kjer pričakujemo več kot 800 udeležencev!

. . .
Danes, 19. septembra 2024, bo v Tehnološkem parku Ljubljana potekal naš dogodek Arena tehnologij, kjer pričakujemo več kot 800 udeležencev!
 
Na brezplačnem dogodku si bodo obiskovalci lahko ogledali neverjetne tehnološke inovacije – od naprav, ki merijo klimatske spremembe na Severnem tečaju in v Tibetu, do naprednih medicinskih pripomočkov, proti-potresnih sistemov in še veliko več. Na ogled bodo tudi rešitve za virtualni turizem in globalno digitalno oglaševanje, vse na enem mestu!
 
Kaj vse nas čaka:
• 25 razstavljavcev, kot so Dewesoft, IJS, Akrapovič, Mesi, Elvez, Iskra in drugi.
• 300 radovednih šolarjev, od osnovnošolcev do študentov, katere želimo seznaniti z različnimi poklicnimi priložnostmi ter spodbuditi njihovo ustvarjalnost in inovativnost
• Na 13 podjetniških delavnicah se bo zbralo več kot 250 udeležencev.
• Večer bomo zaključili s spektakularno zabavo, kjer bo 5 DJ-jev poskrbelo za več kot 500 ljudi.
 
Arena tehnologij kaže, kako pomembno vlogo ima tehnologija v naši družbi in kako močno vpliva na naše življenje in prihodnost. Slovenci smo že od nekdaj inovatorji – od najstarejšega lesenega kolesa z osjo, ki je bilo odkrito na Ljubljanskem barju, do prelomnih izumov, kot so mikro-kirurške igle Marka Godine. In to tradicijo nadaljujemo!
 
Vabljeni, da se nam pridružite. Lahko se udeležite novinarskega srečanja ob 14. uri v bistroju FTP ali nas obiščete kadarkoli od 13. ure dalje.

PR - Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
. . .

Editor

Avtor pri si24.news