Kulinarika

Našim športnikom bo na olimpijskih igrah v Parizu kuhal slavni chef!

Slovenski športniki bodo na prihajajočih olimpijskih igrah v Parizu deležni posebne kulinarične obravnave, saj bo za njihove obroke skrbel slavni chef Janez Bratovž.

. . .
Slovenski športniki bodo na prihajajočih olimpijskih igrah v Parizu deležni posebne kulinarične obravnave, saj bo za njihove obroke skrbel slavni chef Janez Bratovž. Bratovž, ki je znan po svojih izjemnih kulinaričnih kreacijah in restavraciji JB v Ljubljani, bo pripravljal jedi, ki bodo ne le okusne, temveč tudi hranljive in prilagojene posebnim potrebam vrhunskih športnikov.
/


Kulinarična podpora za vrhunske rezultate
Kuharski mojster Bratovž bo skrbel, da bodo obroki uravnoteženi in polni hranil, ki so ključna za optimalno telesno pripravljenost in regeneracijo športnikov. Jedi bodo pripravljene iz svežih in lokalno pridelanih sestavin, kar bo športnikom zagotovilo najboljšo možno prehransko podporo.
Poudarek na lokalnih sestavinah in zdravih obrokih
Janez Bratovž je znan po svoji zavezanosti k uporabi lokalnih sestavin in ustvarjanju jedi, ki so hkrati zdrave in okusne. V sodelovanju z nutricionisti bo sestavljal jedilnike, ki bodo prilagojeni posameznim športnikom glede na njihove potrebe po energiji, beljakovinah, vitaminih in mineralih. S tem bo zagotovil, da bodo naši športniki v najboljši možni formi za doseganje vrhunskih rezultatov.
Priprave na olimpijske igre
Priprave na olimpijske igre niso le fizične in mentalne, temveč tudi prehranske. S skrbno načrtovanimi obroki bodo naši športniki lahko optimizirali svojo telesno pripravljenost in izboljšali regeneracijo po napornih treningih in tekmovanjih. Bratovževa ekipa bo poskrbela, da bodo obroki pripravljeni pravočasno in v skladu z najvišjimi standardi kulinarike.
Posebna izkušnja za športnike
Olimpijske igre so izjemen dogodek za vsakega športnika, sodelovanje z vrhunskim chefom pa bo tej izkušnji dodalo še posebno noto. Športniki bodo lahko uživali v okusnih in skrbno pripravljenih obrokih, kar bo prispevalo k njihovi splošni dobrobiti in zadovoljstvu med bivanjem v Parizu.
Zaključek
S kulinarično podporo Janeza Bratovža bodo slovenski športniki na olimpijskih igrah v Parizu deležni vrhunske prehrane, kar bo prispevalo k njihovemu uspehu na največjem športnem dogodku na svetu. Bratovževa predanost kakovosti in uporabi najboljših sestavin bo športnikom zagotovila potrebno energijo in hranila za doseganje najboljših rezultatov.

vir: Ptuj.info

. . .

Editor

Avtor pri si24.news