Energetika

Optimiziramo komunikacijo pametnih števcev z novimi 2G/4G moduli

Sporočamo, da so na voljo novi 2G/4G komunikacijski moduli za pametne števce, ki ponujajo stroškovno učinkovito rešitev za elektrodistribucije.

. . .
Moduli so odgovor na spreminjajočo se telekomunikacijsko situacijo in zagotavljajo dolgoročno ustreznost za namestitve pametnih števcev.
Globalna telekomunikacijska situacija se spreminja s postopnim ukinjanjem 3G tehnologije. Zaradi visokih stroškov vzdrževanja in zastarele tehnologije se 3G omrežja ukinjajo v mnogih evropskih državah, podoben trend pa se do konca leta 2025 pričakuje po vsem svetu. Čeprav nekateri trgi morda še vedno potrebujejo 3G podporo, se skupno povpraševanje po tej tehnologiji hitro zmanjšuje. Uvedba novih 2G/4G modulov tako neposredno naslavlja nove razmere.

Novi moduli so del naše strategije stalnega razvoja komunikacijskih modulov, ki zagotavljajo združljivost z modernimi celičnimi omrežji in zanesljiv prenos podatkov za infrastrukturo pametnih števcev. Brezhibno se integrirajo v obstoječe namestitve in služijo kot neposredna zamenjava za prej uporabljene komunikacijske module, kot so AC150-A5 (2G/4G), AC150-A6 (2G/3G/4G) in AC160-A6 (2G/3G/4G), zlasti v regijah, ki prehajajo iz 3G tehnologije.

Za obravnavo morebitnih izzivov z jakostjo signala na nekaterih lokacijah ponujamo tudi združljive antenske sklope, ki se lahko uporabijo za izboljšanje prenosa signala in zagotovitev optimalne komunikacije podatkov.

Prednosti za elektrodistribucije

  • Stroškovna učinkovitost: Zmanjšani stroški proizvodnje in vzdrževanja, povezani z odstranitvijo 3G podpore. Glavna prednost novih 2G/4G modulov je stroškovno učinkovitejša komunikacijska rešitev za namestitve pametnih števcev. Čeprav je končna cena odvisna od posameznih prodajnih strategij, ti moduli ponujajo znatno znižanje stroškov v primerjavi s prejšnjimi možnostmi, ki vključujejo 3G podporo.
  • Usmerjenost v prihodnost: Usklajenost z globalnim postopnim ukinjanjem 3G omrežij. Elektroenergetska podjetja dobijo zagotovilo, da je njihova infrastruktura pametnih števcev usmerjena v prihodnost, saj se 3G omrežja globalno ukinjajo.
  • Široka možnost uporabe: Primerno za vse trge, kjer 3G tehnologija ni potrebna.
Z lansiranjem novih modulov Iskraemeco dokazuje svojo zavezanost zagotavljanju stroškovno učinkovitih in v prihodnost usmerjenih rešitev za namestitve pametnih števcev. Moduli so že na voljo za naročilo.

PR - Iskraemeco
. . .

Editor

Avtor pri si24.news