Moda

Praznik urbane mode Nike Air Max Celebration napolnil Zorico

Ljubitelji urbane mode so se minuli konec tedna družili v središču Ljubljane na dogodku Nike Air Max Celebration – prazniku legendarnih superg Air Max, ki že več kot tri desetletja ohranjajo kultni status med modnimi poznavalci.

. . .
Ljubitelji urbane mode so se minuli konec tedna družili v središču Ljubljane na dogodku Nike Air Max Celebration – prazniku legendarnih superg Air Max, ki že več kot tri desetletja ohranjajo kultni status med modnimi poznavalci. Rdeča nit letošnjega dogodka sta bila glasba in ustvarjanje beatov, sobotni večer pa se je zaključil s koncertom izvajalcev Drilla, Maje Sheby, Sahareye, MihaMihe & Diinza.

Ikonične Air Maxice navdušujejo že več kot tri desetletja
Redko se zgodi, da par obutve doseže takšno prepoznavnost, da že omemba imena v trenutku v spomin prikliče prepoznavno podobo. Takšen je primer legendarnih Nike Air Max, ki so jih prvič lansirali leta 1987 in vse od tedaj skrbijo za udoben korak ter trendi videz. Air Max Day je sicer največje letno praznovanje Nike inovacij in njihovega prepoznavnega sloga. Zaznamujemo ga vsako leto 26. marca, ko Nike predstavi najnovejše modele superg, nato pa se zvrstijo številni dogodki po vseh svetu. Air Maxice so prepoznavne po okencu na zračnem podplatu, ki zagotavlja odlično podporo, in dovršenih detajlih.

Letošnji dogodek v znamenju vrhunske glasbe 
Obiskovalci bara Zorica so se v soboto popoldne lahko preizkusili v ustvarjanju lastnih unikatnih beatov in glasbene podlage v "Tike Music Studio". Izmed vseh prijavljenih so nastopajoči nato izbrali najboljši beat, ki je osvojil superge Air Max po izbiri iz trgovine TIKE. Za brezhiben videz obutve so na dogodku poskrbeli strokovnjaki The Sole Cleanic, ki so z zbranimi delili nasvete, kako pravilno skrbeti za superge, da bodo čim dlje časa izgledale kot nove. "Buzz Nail Art Corner" je bil prava izbira za vse, ki so želeli urejenih in sijočih nohtov, medtem ko je brivec v "Buzz Barber Corner" poskrbel za vrhunsko urejenost pričesk.

Zaključek urbanega večera v ritmih rapa in hip hopa
Dogodek Nike Air Max Celebration se je zaključil s koncertom "Buzz & Tike Air Max - Music Live", na katerem so nastopili izvajalci Drill, Sahareya, Sheby, MihaMih & Diinzo. Mladi glasbeniki so z izjemno energijo navdušili ljubitelje uličnega stila, ki so do zadnjega kotička napolnili Zorico, ter jih v ritmih rapa in hip hopa popeljali v lep zaključek sobotnega večera.

VIR: IPPR
. . .

Editor

Avtor pri si24.news