Kultura

Razstava školjk in fotografij »pod gladino slovenskega morja«

V Centru Vič se je odprla edinstvena razstava, ki bo navdušila vse ljubitelje morskega sveta! Pod naslovom »Pod gladino slovenskega morja« si lahko ogledate čudovite fotografije, ki prikazujejo bogato favno in floro slovenskega morja.

. . .
V Centru Vič se je odprla edinstvena razstava, ki bo navdušila vse ljubitelje morskega sveta! Pod naslovom »Pod gladino slovenskega morja« si lahko ogledate čudovite fotografije, ki prikazujejo bogato favno in floro slovenskega morja. Fotografije so delo priznanega avtorja Tihomirja Makovca iz Nacionalnega inštituta za biologijo, oddelka Morske biološke postaje Piran. Poleg impresivnih fotografij pa razstava vključuje tudi zbirko školjk iz različnih morij sveta, kar še dodatno obogati to izjemno doživetje.


V Centru Vič vam ponujamo prijetno klimatizirano okolje, ki je kot nalašč za obisk v vročih poletnih dneh. Medtem, ko uživate v raziskovanju morskega sveta, lahko izkoristite tudi sezonske popuste v številnih trgovinah. Izkoristite priložnost za nakupovanje v trgovinah Hervis, Okaidi, Sportina, Bags&More, Lisca, Diversity, Deichmann in mnogih drugih, kjer boste našli vse, kar potrebujete za poletje po znižanih cenah.


Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da združite kulturno izkušnjo s prijetnim nakupovanjem. Pridite v Center Vič, kjer se srečajo kultura, prosti čas in ugodno nakupovanje. Prepustite se očarljivosti morskega sveta in uživajte v poletnih popustih!

VIR - https://www.center-vic.si/

. . .

Editor

Avtor pri si24.news