Lokalno

VABILO NA DOGODEK

Občina Izola je pristopila k projektu izgradnje enopasovnega krožišča na Prešernovi cesti v Livadah, da bi zagotovila pretočnejši in bolj upočasnjen promet, obenem pa omogočila nov izhod iz mesta.

. . .
Izola, 27. junij 2022 – Občina Izola je pristopila k projektu izgradnje enopasovnega krožišča na Prešernovi cesti v Livadah, da bi zagotovila pretočnejši in bolj upočasnjen promet, obenem pa omogočila nov izhod iz mesta. V procesu izgradnje sta bili urejeni tudi kolesarska steza in pešpot, vsi vodi komunalne infrastrukture (za javno razsvetljavo, meteorno kanalizacijo, vodovod, elektro- in telekomunikacije, plinovod) ter hortikulturna zasaditev.

Izvedbena dela so zaključena in želimo si, da bi promet na tem območju čim prej nemoteno stekel, zato vas vabimo na slovesno odprtje krožišča v Livadah, ki bo potekalo v četrtek, 30. junija, ob 19:30. Navzoče bodo ob tej priložnosti nagovorili župan Danilo Markočič, predsednica Krajevne skupnosti Livade Diana Pelosa in predsednica Krajevne skupnosti Haliaetum Mojca Ferle. Svečanost bo obogatil glasbeni program Pihalnega orkestra Izola pod taktirko Mirka Orlača.

Vljudno vabljeni!

PR: Občina Izola
. . .

Editor

Avtor pri si24.news