Splošno

Začel se je postopek nominacij za PRO PR GLOBE Awards

Danes se je začel uradni postopek nominacije dobitnikov nagrad PRO PR GLOBE Awards za leto 2023.

. . .
Danes se je začel uradni postopek nominacije dobitnikov nagrad PRO PR GLOBE Awards za leto 2023. 

Poleg štirih svetovnih komunikacijskih združenj:

  • Združenje za odnose z javnostmi in komuniciranje (Public Relations Association - PRCA),
  • Mednarodno združenje za odnose z javnostmi (International Public Relations Association - IPRA), 
  • Mednarodna organizacija za komunikacijsko svetovanje (The International Communications Consultancy Organisation - ICCO), 
  • Pooblaščeni inštitut za odnose z javnostmi (Chartered Institute of Public Relations - CIPR),
 
/
bodo letošnje dobitnike po pravilniku bodo nominirali tudi lanskoletni dobitniki. Ta nagradni program je edinstven, saj ni potrebno plačati nobene pristojbine. Poudarek programa je na posameznikih, ne na projektih. Postopek nominacij se zaključi 20. junija, nato pa bo komisija preverila pravilnost zbranih podatkov. Pričakuje se, da bodo dobitniki letošnje nagrade objavljeni sredi julija.

Poleg nagrad PRO PR GLOBE Awards bodo podeljena tudi priznanja PRO PR Infigo Awards za poseben prispevek k razvoju stroke, priznanja PRO PR Vision City in priznanja PRO PR Vision Manager. Vsi nagrajenci bodo prejeli umetniška dela, ki jih bodo ustvarili študenti z Univerze v Novem Sadu. 

Priznanja bodo podeljena v okviru 21. mednarodne PRO PR konference, ki bo potekala od 14. do 17. marca v hotelu Mona Plaza v Beogradu. Slavnostna podelitev bo v petek, 15. marca, s pričetkom ob 19:30. Dodatne informacije lahko najdete na www.pro-pr.com.


VIR: Apriori World
. . .

Editor

Avtor pri si24.news