Splošno

ZAPOSLUJEJO IPROM, KIA, MLINOTEST IN DRUGI

Na trgu dela ni poletnega zatišja. Če iščete novo službo, je ponudb na področju (digitalnega) marketinga in komuniciranja kar precej. Preverite jih v petkovih delovnih mestih tedna.

. . .
Na trgu dela ni poletnega zatišja. Če iščete novo službo, je ponudb na področju (digitalnega) marketinga in komuniciranja kar precej. Preverite jih v petkovih delovnih mestih tedna.

Proizvajalec senčil Roltek zaposli specialista v marketingu (m/ž). Prijave sprejemajo preko svojega kariernega portala.

V marketinškem podjetju Tout marketing zaposlijo kar tri specialiste za odnose s strankami in direktni marketing. Prijavite se lahko preko portala MojeDelo ali pa na e-naslov tout.marketing.doo@gmail.com.

Mlinotest
zaposli specialista za komuniciranje in odnose z javnostmi (m/ž). Iščejo »multipraktik« oziroma nekoga, ki mu nobeno marketinško delo ni povsem tuje (ali pa se hitro nauči in znajde) in je nadarjen za komuniciranje. Delovno mesto je v Ajdovščini, prijave pa do 4. avgusta 2024 pričakujejo na kariera@mlinotest.si.

Skupina Intereuropa v ekipo sodelavcev na sedežu družbe v Kopru vabi samostojnega strokovnega sodelavca na področju produktnega marketinga. Prijave pričakujejo do 11. avgusta 2024 na zaposlitev@intereuropa.si.

KMAG
- Kia Motors Adria Group zaposli koordinatorja projektov v marketingu (m/ž). Prijavite se lahko do 10. avgusta 2024 preko povezave.

V iPROMu iščejo dinamičnega in prodajno usmerjenega posameznika za področje digitalnega oglaševanja. Na delovno mesto skrbnika ključnih strank (m/ž) se lahko prijavite do 30. avgusta 2024 preko povezave.

V ekipi Merkurja iščejo grafičnega oblikovalca (m/ž), ki zna s svojo kreativnostjo in smislom za humor pripraviti različne formate. Prijave zbirajo do 2. avgusta 2024.

V Zavarovalnici Vita iščejo strokovnega sodelavca za trženje (m/ž) v službi za digitalno trženje. Prijavite se lahko do 10. avgusta 2024 na povezavi.

ŠE VEDNO AKTUALNA DELOVNA MESTA:

Agencija Innovatif zaposli umetniškega direktorja/direktorico, ki bo pomagal/-a pri oblikovni zasnovi in umetniški direkciji celostnih komunikacijskih rešitev ter razvoju grafičnih identitet blagovnih znamk. Prijave zbirajo do septembra na e-naslovu jobs@innovatif.com.

Pri Formitas iščejo medijskega planerja z nekajletnimi izkušnjami, ki bi se pridružil njihovi strokovni ekipi AM Komunikacij. Prijave sprejemajo do 2. avgusta 2024 na info@amkomunikacije.si s pripisom »Prijava na delo«.

Pri podjetju dm drogerie markt zaposlijo referenta v marketingu, ki bo sodeloval pri načrtovanju, izvajanju in merjenju učinkovitosti marketinških aktivnostih podjetja, pripravljal promocijske vsebine za različne medijske kanale ... Prijavite se lahko prek karierne strani dmJobs. Prijave sprejemajo do 26. julija 2024. 

Pivovarna Laško Union zaposli specialista za področje digitalnega marketinga, ki bo skrbel za strategije digitalnega marketinga, doseganje in aktivacijo ciljnih skupin, analize in proračun digitalnega marketinga.  Prijave sprejemajo preko elektronske pošte kariera.slovenija@heineken.com.

V Skupini Triglav iščejo višjega strokovnega sodelavca v oddelku za trženjsko komuniciranje in upravljanje blagovne znamke, ki bo vodil ciljno usmerjene in integrirane marketinške kampanje in ekosisteme, vodil projeke, sodeloval pri upravljanju blagovnih znamk Skupine Triglav, izvajal analize in pododno. Zainteresirani kandidati se lahko na delovno mesto prijavijo TU.

VIR - MM MARKETING MAGAZIN
. . .

Editor

Avtor pri si24.news